Új hónap – új energiák

 

Ma délután szépen csöndben új energiák érkeznek az életünkbe, amit egy finoman, a tömegből kitűnő kecske csillogása jellemez.

Kicsit fura talán ez az összkép, de tényleg ez az energia határozza meg a mai napunk és ezzel rányomja bélyegét az elkövetkező egy hónapra is.

De nézzük csak mit rejt, mit hoz ez a különös hónap!

Ezen időszak legfontosabb feladata, hogy átvezessen minket a TŰZ elem harsány, kirobbanó, tevékeny energiából a FÉM elem hűvös eleganciájába.

Egyik legmarkánsabb minőség, ami megjelenik ebben az időszakban a lelassulás, egy kis befelé fordulás, erőgyűjtés. Az új dolgok befogadása mindig energiát igényel, ezt most tudjuk összegyűjteni.

Lesz azért ennek a visszavonulásnak egy „öntörvényű” vonulata is. Nagy eséllyel nem úgy akarunk kiakpcsolódni ahogy a többiek, egy kicsit a magunk útját szeretnénk járni.

Nagyon erősödik bennünk az igény a tartalmas, spirituális elmélyülésre jelentsen ez bármit is számunkra: egy könyv, egy elvonulás, egy on-line program (én a magam részéről ezt választottam ). Ha még gondolkoznánk ilyesmin vágjunk bele, most nagyon támogató energiák vesznek minket körül, segítve a megértést, az információk beépítést.

Mindeközben növekszik a hatni tudásunk a körülöttünk élőkre – érdemes többször átgondolni mit és hogyan szeretnénk kommunikálni, posztolni, elmondani. Csak olyat, amit teljesen igaznak és a magunkénak érzünk!

A visszahúzódás hozhat olyan igényt, hogy valamilyen kreatív módon fejezzük ki magunkat, ha ez felbukkan Benned, tedd meg. Épp itt az ideje.

Ebben a hónapban a segítség is bőven árad felénk, csak legyünk nyitottak és engedjük át magunkunkon ezt az energiát, ami természetesen azt is hozza magával, hogy mi is sokkal segítőkészebbek leszünk.