HERBÁL REFLEX KURZUS

HERBÁL REFLEX KURZUS

4×2 napos jelenléti képzés + személyes konzultáció + vizsganap

A HERBÁL reflex egy különleges talpmasszázs, mely finom energetikai kezelésben ötvözi a reflexológia és a gyógynövények hatását.

Mivel nincs két egyforma ember, két egyforma problémával, a mai kor elvárása a holisztikus szemléletű kezelés. A herbál reflex az a módszer, mely teljesen egyénre, problémára szabható – könnyen és rugalmasan használható, hatékony eszköz a masszőr kezében. Kiegészíthető harmonizáló illóolajokkal, a kezeléshez használt krémet a vendég otthon is alkalmazhatja, ezzel is segítve a mielőbbi regenerációt.

Hogyan épül fel a kurzus?

Hatékony tanulás modul rendszerben

A 4×2 napos kurzus anyagát modulokba rendeztem. Fontosnak tartom a kurzus során a gyakorlatokat és az ismétléseket is, hogy alapos, jól használható tudásra tegyél szert. Éppen ezért egy alkalommal minden résztvevőnek egyéni konzultációs napot biztosítok. A tanfolyamot vizsgával zárjuk.

MODULOK – TÉMÁK

I. modul – az 5 elem

Hagyományos Kínai Orvoslás öt elem tana csodálatosan írja le és használja az életünket minden szinten átható és mozgató energiákat. Mivel a Herbál Reflex kezelés során használt krémek ennek a fantasztikus rendszernek az elvei alapján készültek, nagyon fontos, hogy pontosan megismerd és jól használd ezeket.
Részeletesen megismerkedünk az elemekkel, életünkre gyakorolt hatásaikkal és a kezelések során használt gyakorlati alkalmazással.

Praktikus tanácsokat kapsz, amit saját életedben illetve a hozzád forduló vendégek életébe beépítve a legoptimálisabban kihasználhatod ezen energiák hatását.

II. modul – Reflexológiai alapok

Ahhoz, hogy jól tudd alkalmazni ezt a kezelést, feltétlenül meg kell ismerned a bizonyos alapelveket. Fogunk beszélgetni egy kicsit a reflexológia történetéről, XX- századi újra értelmezéséről, fejlődéséről. Megismerkedünk azzal a „koordináta rendszerrel”, ami segít Neked, hogy pontosan megtaláld és megfelelő helyen kezeld a reflexzónákat. A kurzus során megtanítok egy masszázs programot Neked, amit a krémek segítségével teljesen egyénre és problémára tudsz szab

III. modul – A krémek

A HERBÁL reflex kezelések során az I. modulban megismert elemekhez kapcsolódó gyógynövény alapú krémet használunk.
Megismerkedsz a krémek összetételével, hatásával illetve pontosan meghatározzuk, hogy melyik krémet, melyik szervrendszerhez kapcsoltan használjuk.

IV. modul – Gyakorlat

Ennek a képzésnek közel a fele gyakorlati oktatás lesz, ahol Neked is tevékenyen részt kell venned – azaz masszíroznod kell.
A kurzus végére szeretném látni a munkám eredményét és tudom, hogy a hogy manuálisan végzett műveletet nem lehet úgy megtanulni, hogy csak nézed én mit csinálok. Tehát ígérem nagyon sokat fogunk gyakorolni, ott állok mögötted segítek. A célom az, hogy a kezedben legyen a tudás

Miért gyere?

  • Mert egy teljesen új és egyedi módszert tanulhatsz meg
  • Egyszerű és logikus
  • Jól be tudod építeni a kezeléseid közé
  • „Jó áron” tudod eladni ezt a fajta talpmasszázst
  • Mert szeretni fogod
  • Mert szeretni fogják a vendégeid
  • Jelentkezésed mellé bónusz ajándékokat kapsz…