Csakra terápia

Mindenkivel előfordul az életben, hogy úgy érzi, nem találja a helyét, hogy valami nincs a rendben, mégsem tudja mit kéne tenni, hogy megoldja azt a frusztráló, elkeserítő helyzetet, amibe került.

Teljesen mindegy hogy az egészséged, a kapcsolataid, vagy a pénzügyeid nem működnek jól, mert ezek jelzések. Gondolj ezekre a nehézségekre úgy, mint életed útjelzőire, hiszen ha felütik a fejüket valamilyen formában, a megoldás is ott van benned.

A csakra terápia segít, hogy megtaláld önmagad. Hogy levetkőzd a neveltetésed, a környezeted által rád aggatott mintákat, és megtudd, ki is vagy valójában.

A terápia meghatározott tematikára épül, de az utat te jelölöd ki első alkalommal, így mindig arra kapod meg a választ, ami jelenleg a legnagyobb kérdés az életedben. Onnan indulunk, ahol személyes fejlődésed jelenleg tart, és csakráról csakrára haladva építkezünk.

Hétről hétre kapsz önállóan, otthon végzendő feladatokat, melyeket aztán kéthetente a csakra talpmasszázs alkalmával átbeszélünk, ha szükségét érzed. A csakra talpmasszázs  egy hihetetlenül jól működő blokkoldó technika, így míg te önismereti fejlődésedre koncentrálsz, a kezelés támogat, hozzáad, és felgyorsítja fejlődésed fázisait. A terápia ideje alatt 8 kezelést kapsz majd, mely időnként izgalmas, máskor nehezebben elfogadható, de mindenképpen hasznos felismerésekhez vezet.

Bármi történik is ilyenkor, Szilvi több éves szakértelmével végig  támogatja fejlődésed.